28 Mart 2021 Pazar 11:19
Er Nurkan Özdoğan Birliğinde İntihar Etti!

Sakarya’nın Karasu ilçesi yalı Mahallesinden ikamet eden, Manisa’da iki aydır vatani vazifesini yapan Nurkan Özdoğan birliğinde intihar etti. Askerin ailesi, cenazesini almak için yola çıktı

Aslen Ağrı Patnoslu olan ve  Karasu’da yaşayan asker Manisa Kırkağaçtaki birliğinde canına kıydı. Karasu Yalı Mahallesi’nde yaşayan Nurkan Özdoğan’ın acı haberi İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından baba Veysi Özdoğan’a verildi. 

2 aylık asker Nurkan Özdoğan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir’e gönderildi. Annesi ve babası cenazeyi almak için İzmir’e gitti.

Birliğinde canına kıyan Nurkan Özdoğan’ın cenazesinin Karasu’da mı yoksa Ağrı Patnos’ta mı defnedileceği henüz netlik kazanmadı.

Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekti!
Yalı Mahallesi'nde ikamet eden ve iki ay önce vatani görevini yapmak için Kırkağaç’taki askeri birliğine katılan 20 yaşındaki , girdiği bunalım sonucu yaşamına son verdi.

Özdoğan’ın ölümünden saatler önce ve birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Sosyal medya hesabında yer alan “hayat artık beni değil sizleri
ilgilendirir 26.03
”, “aşırı muhteşem hatalar yapıyorum yine”, “ölesiye ölesiye özledimm” ve “az önce psikolojim ile vedalastikk” gibi ifadeler dikkat çekti.

Son Güncelleme: 29.03.2021 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.