05 Mayıs 2014 Pazartesi 11:12
Ercan Ateş; Belediye Ekmek Fırınına Ait Yer İle İlgili Açıklama Yaptı

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş sosyal medya üzerinden Ağrı Belediyesi ile ilgili seçim malzemesi yapılan iki konuya açıklık getirdi.

 

Şehir içersinde Ağrı Belediye Ekmek Fırını ile Ağrı Otogarının bulunduğu yerin belirli kişilere satıldığı ile ilgili şehir içerisinde seçim sonuçlarını etkilemeye yönelik spekülasyonlara Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş, sosyal medya üzerinden karşılık verdi.

 

Yazışmasına "Söylentiler insanlar arası iletişimin önemli bir unsurudur" diye bir twet ile  başlayan Ateş, Kamuoyunun iki konuda bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulduğunu ekledi. Ateş attığı twetler ile Eski Otogar ile Belediye Ekmek Fırınının yerinin hiç bir suretle herhangi bir şahsa satılmadığını ve mülkiyetinin hala Ağrı Belediyesine ait olduğunu yazdı.

 

Son twetinde ise Belediyenin 4734 sayılı kamu ihale kanunu ve 2886 sayılı devle ihale kanunu hükümlerine uygun olarak faaliyetlerini yürüttüğünü belirterek vatandaşların bu tarz söylentilere aldırış etmemelerine dikkat çekti.

 

Son Güncelleme: 05.05.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.