01 Mayıs 2020 Cuma 23:44
Erdoğan Savcı Sayan Aracılığıyla Kızları Kaçırılan Ağrılı Aileyle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızları Kaçırılan Ağrılı Aileyle Görüştü

Başkan Sayan, çocukları dağa kaçırılan aileleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü

Evlat nöbetinde yer alan Ağrılı aileler ile görüntülü görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailelerin taleplerini dinledi.

"Sizden kızımızı getirmenizi istiyoruz" diyen babaya Erdoğan, “Bu konuda gerek askerimiz gerek polisimiz hepsi yoğun bir çalışma içindeler. Bazıları ailelerine döndüler ama hala dönmelerini beklediklerimiz var. Bunu da inşallah başaracağız" dedi.



Coronavirus (Covid-19) dolayısıyla Ağrı'daki evlerine dönen aileleri ziyaret ederek acılarını paylaşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Taşlıçay'a bağlı Kumluca köyünde yaşayan Yasin Kaya ve Hamur'un Seyithanbey köyünde yaşayan Mehmet-Süheyla Demir çiftini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile video konferans yöntemi görüştürerek taleplerini iletti.

Kaçırılan kızın babaannesine ise Erdoğan, "Sizin torununuz bizim de evladımızdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailelerle görüntülü olarak yaptığı görüşmede her zaman yanlarında olduklarını söyledi. 

17 yaşındaki Çiğdem Kaya ve 16 yaşındaki Hayal Demir'in ailelerine olayların nasıl geliştiğini soran Erdoğan, "Rabbim İnşallah en yakın zaman da kızınızla sizleri kavuştursun. Tabi sizin başınızdaki dert çok daha farklı bir dert, İnşallah Rabbim yavrunuza da en kısa zamanda kavuşmanızı nasip eder." diye konuştu.

Ailelerden çocukların kaçırılma ve kaçırıldıktan sonraki süreci dinleyen Erdoğan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a aileler için gereken ne varsa yapılması talimatını verdi.

Sayan ise aileler için gereken her şeyi yaparak onların yanında olduklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söyledi. 

Son Güncelleme: 02.05.2020 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.