11 Ağustos 2017 Cuma 22:50
Eski Ağrı Belediye Başkanı Hasan ARSLAN FETÖ ve PKK/HDP Kurbanımı ?

FETÖ'nün devleti işgal etmeye kalktığı ilk yer

Terör örgütü FETÖ, 2014 seçimlerinde HDP/PKK bir araya gelerek ilk kez Ağrı'da devleti işgal etme girişiminde bulundu.

Casusluk ve ihanet şebekesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün fiili olarak devleti işgal etmeye teşebbüs ettiği ilk yer Ağrı'dır. Ağrı'da 2014'te yenilenen seçimler, FETÖ'nün zaferi ile sonuçlandı. Akabinde adım adım PKK/HDP çeteleri ile ortaklığı geliştirdiler ve Doğu ile Güneydoğu'da iç savaş çıkarmayı denediler. Şükür, bu denemenin bedelini ağır ödediler.

Terör şebekesi FETÖ'nün en tehlikeli üyelerinden ve halen tutuklu olarak ağırlaştırılmış müebbetle yargılanan Ahmet Pek ve Mutlu Ekizoğlu peş peşe Ağrı'da Emniyet Müdürü olarak görev yaparak şehrin sivil bürokrasisini oluşturuyorlar.

Örneğin, halen Ağrı valiliğinde, 7/24 valinin burnunun dibinde olan şahıs, Mutlu Ekizoğlu referansı ile işçi statüsünde İl Özel İdaresi tarafından işe alınıyor.

Kısa bir süre sonra Vali'nin nefes alışından dahi haberdar olacak bir konuma getiriliyor. Şahsın referans izi kaybettirildiği için valilerimiz bu tehlikenin farkında değiller.

HALEN TUTUKLU

Ağrı'daki FETÖ örgütlenmesi, Türk emniyet ve yargı sistemini kontrol altına almaya yönelik bir yapılanma idi. Örneğin, yüksek yargı mensuplarını kadın konusunda zaafa düşürme hatta evlendirme konusunun sorumlusu Ağrılıydı ve halen tutuklu.

EMNİYET MÜDÜRLERİ İMAMI...

Geçtiğimiz günlerde ajanslar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün “A Sınıfı Emniyet Müdürleri İmamı” olarak aranan Necmettin Girgin, Ağrı'nın Hamur ilçesinde haberi geçti.

Girgin'in kimliğine baktığımızda FETÖ'nün Doğu ve Güneydoğu'da iç savaş startının verilmesini sağlayan olayda kilit rol oynayan şahsın kuzeni olduğu gün gibi ortaya çıkacaktır.

HDP İTİRAZ ETTİ SEÇİMLER TEKRARLANDI

Ağrı'yı modern ve yaşanılabilir şehir yapan dönemin Belediye Başkanı Hasan Arslan, 2014'teki belediye seçimlerini çok büyük açık ara ile kazandı. Ancak, HDP'nin itirazı, daha sonra FETÖ'den dolayı tutuklanan İl Seçim Kurulu Başkanı hâkim tarafından kabul edildi. İl Seçim Kurulu'nda HDP lehine oy verip seçimin yenilenmesini sağlanmasına sebep olan BBP il Başkanı Salih Girgin olduğu belirtiliyor.

Hem Ağrı Korucular Derneği Başkanı hem de Büyük Birlik Partisi İl Başkanı sıfatını taşıyan birinin HDP'nin yanında yer alması şaşırtıcı geliyor insana değil mi?

Aslında hiç de şaşırtıcı değil. Çünkü BBP İl Başkanı Salih Girgin, “A Sınıfı Emniyet Müdürleri İmamı”nın öz amca çocuğu.

FETÖ, Ağrı Belediye seçimlerinde dört bir koldan saldırıya geçti:

İl Ziraat Bankası, bir anda yıllar önceki borçlarla ilgili icra takibi başlattı.

Vergi Dairesi de yıllar öncesine ait borçların tahsiline girişip esnafın boğazına bir kement daha vurdu.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'e ait olan elektrik idaresi, Ağrı'da 7/24 durmaksızın borcu olan abonelerin elektriklerini kesti, hukuk süreci başlattı.

FETÖ BİR YANDAN HDP VE PKK BİR YANDAN SALDIRIYA GEÇTİLER

Murat Karayılan, aynı dönemde örgütün televizyonuna çıkıp ismini zikrederek Ağrı Belediye Başkanı Hasan Aslan'ı ölümle tehdit etti. Bununla da yetinmeyen Karayılan, Ağrılıların HDP'ye o vermeleri yönünde açık açık tehditte bulundu.

PKK, mahallelerinde AK Partiye oy çıkması durumunda muhtarları gün ortasında ölümle tehdit etti.

Bütün bunların kayıtları devlette var. Ben de bunların neredeyse tamamının tanığıyım.

FETÖ'nün ve PKK'nın tamamen egemen olduğu şehirde seçime gidildi ve AK Parti adayı kaybetti.

Daha sonra tayin edilen vali de bürokrasideki FETÖ'cüleri temizlemeyi bırakın, devletine bağlı memurlarla uğraştı. FETÖ'cü yapılanmayı temizleyen İl Emniyet Müdürü'nü Güvenlik Toplantısına almadı.

O Emniyet Müdürü, FETÖ'nün adliye ayağına operasyon yapan ilk polis müdürü idi. Emniyet İstihbaratın ismini verdiği FETÖ bürokratlarına vali dokunmadı.

Dönemin Ağrı İl Seçim Kurulu Başkanı Hâkim, FETÖ'den dolayı meslekten ihraç edilip tutuklandı.

Ağır ceza reisi, İl Emniyet Müdürü, MİT Bölge Müdürü... Bütün üst düzey bürokratlar bugün FETÖ'den tutuklu.

Ve Ağrı'da FETÖ-PKK konsorsiyumu, devleti yerel düzlemde ilk alt etme denemesinde başarıyla çıktı. Akabinde diğer illerde “Hendek Savaşları”na hazırlık yaptılar.

Dönemin Ağrı Belediye Başkanı Hasan Aslan, maalesef Ağrı'daki FETÖ-PKK koalisyonuna kurban gitti.

Bilgileri Milat gazetesi yazarı Erdal Şimşek köşesinden paylaştı.

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2018-10-17 21:51:47

Bu yazılanların hepsi doğrudur. Zekerya olarak yorum yapan sen Ak partili olamazsın çünkü oy bile vermezmişsin

Avatar
Ağrı 0404 2018-10-17 21:57:12

Zekeriya kardeşim öyle değil miydi peki zaten o dönemin ak partilileri ak partili değillerdi pkk lılardı başka parti demişsin ismini versene o zaman kardeşim hasan aslan gerçekten memleket kurbanı ve üç beş çapulcunun karalamasına kurban gitti başka parti dedikleriniz ramazan ayında vatandaşı kapısının önünde öldüren kişiler değil miydi sizin hizmet ve parti dedikleriniz bunlar mı bırakın artık bunları Allah aşkına

Avatar
Akgenç 2018-10-18 00:04:57

Sizlere katılmıyorum Zekeriya bey!,
Hasan arslan dönemi belediye başkanlığı çalışmaları ve belediye seçimleri tartışmasız ortada.
Yapılan çalışmaların çoğu hala hasan arslana ait.
Hakeza sizin gibi parti içinden birçok kişi bile hasan arslana kaybettirme gayreti ve gafleti içine girip aslında hainlerin ekmeğine yağ sürüp, Ak partimize seçim kaybettirdiniz.
Şahısların hatası olur evet lakin herkesin bir insan olduğunu ve bir nefse sahip olduğunu da unutmayın. Fakat sizler bu kafayla hdpkkya seçim kazandırdınız.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş ; şimdi bu yorumumdan dolayı beni de hain ilan eder siz ve sizin gibiler.
Vesselam.

Avatar
Cumali Koçovalı 2018-11-18 22:46:59

Peki hile yapıldı fetö parmağı vardı hasan bey büyük farkla kazanmıştı neden aynısı milletvekili seçiminde olmadı neden 4/0 Ken AKP itiraz Edip 4/1 yaptırdı , Neden Hasan Bey Görevi Bittiği Gibi Şehirden Ayrıldı Neden Şimdi Geri Döndü Parasımı bitti acabaa

Avatar
Hakan gokbakan 2018-11-19 07:44:09

Hadi ordan hırsız herif bu memlekete her kes birbirini iyi tanır hırsızlığın adın feto PKK koyan namuslu hırsızımız küçük bir memurdun kardeşlerin orda burda calışıyordu ıkı üç tüp bekleyen sızler şimdi katırılıyonluksunuz baban mınare yaparak sıze kazandı ...hırsızlık namının almış tek başkansın ne yüzle geldın şimdiye kadar yüzün yoktu agrıya gelmeye seçimle yüz buldun geldın inşAllah sana nasip olmaz Ankara’da kımlere paralar yedırdıgın her kes biliyor heso dızo

Avatar
Diken 2018-11-23 00:50:54

Sayın desteksiz atanlar. Sadece şunu sorun yeter. İstanbul Anadolu yakasında bir ağrılı müteahhitten 750 şer bin TL den kim 3 rezidans aldı. Ilıcalı ile beraber sahte evraklarla neler yaptın. Ha son birşey diyim geçen gün adliyede gözüme ilisti sahte evrak li işleri dava etmişler ama sümen altı maalesef. inanmazsaniz kendiniz bakın ...