30 Kasım 2016 Çarşamba 13:58
Evi Yanan Ağrı'lı LEVENT Ailesi Kış Günü Evsiz Kaldı!

Ağrı'nın 100.Yıl Mahallesinde oturan Hanifi LEVENT ve ailesi kış ayında evlerinin yanması nedeniyle zor günler geçiriyor.  Ağrı insani Hareket yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, evi yanan Hanifi Levent ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Evi yanan Hanifi Levent kış günü evlerinin sobanın devrilmesi sonucu evlerinin yandığını,Eşi ve 2 çocuğu ile kapıda kaldıklarını belirterek zor günler geçiriyoruz hayır sahiplerinden yanan evi ve eşyaları için yardım bekliyoruz dedi.

Eşi Müntezim Levent ise kocasının El arabası ile geçimlerini sürdürdüğünü belirterek , maddi durumlarının düşük olduğunu kömür alamadıkları için tezek sobanı kurduklarını ve evde yokken sobanın halının üzerine devrilmesi sonucu çıkan  yangın nedeniyle hiçbir şeylerinin kalmadı söyledi.  Birkaç gün  Kayınpederi gilde kaldıktan sonra bir ev kiralamak zorunda kaldıklarını ama onunda kirasını ödeyemedikleri söyleyen evin hanımı Müntezim Levent,Halimizi herkes görüyor çok zor durumdayız hayır sahiplerinden yardım istiyoruz dedi.

İHYAD! Hayır Sahiplerini Yardıma Çağırıyoruz

İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN'da, bize yardım talebinde bulunan ailemizi gelip ziyaret ettik, maddi hasar oluşan evi gördük imkanlarımız dahilinde yardım edeceğiz fakat imkanlarımız kısıtlı bu nedenle yanan evin onarılması ve yeni mobilyalar alınması için hayır sahiplerini yardıma çağırıyoruz.

ASLAN, çıkan yangının aile için bir afet olduğunu ifade ederek, "Allah kimsenin başına vermesin. Evi yanan ailemize yardım etmek de bizim borcumuzdur dedi.

Yanan ev için ihtiyaçları bildiren İHYAD başkanı Mehmet ASLAN,  Kapı ve pencereleri yenilenecek tavan sökülüp yeniden yapılacak.  Eğer yeterli yardım sağlanırsa ailemizin evini yeniden yapacağız ve İnşallah evi tekrar oturulabilecek hale getireceğiz.

Hanifi Levent ve eşi, Ağrı insani Hareket yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve tüm hayır sahiplerine teşekkür ederek gelecek yardımları bekliyoruz Allah kendisinden razı olsun" dediler.

 

Aileye yardım etmek isteyen hayır sahipleri İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN ile irtibat kurabilirler :

GSM : 0542 564 21 00

 

evi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-001.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-002.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-003.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-004.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-005.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-006.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-007.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-008.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-009.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-010.jpgevi-yanan-agrili-levent-ailesi-kis-gunu-evsiz-kaldi!-011.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.