01 Mart 2014 Cumartesi 17:33
Evleri Yanan Aile Yardım Bekliyor

 Ağrı'da ikamet eden Aydemir ailesi, tek katlı müstakil evleri yangında kül olunca sokakta kaldı.

 

6 çocuğu ve eşi ile sokakta kalan işitme ve konuşma engelli baba, uzanacak yardım elini bekliyor. Gazi Mahallesi Çimen Sokak'taki evi dün Sabah saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yanan Şevket Aydemir, 6 çocuğu ile birlikte sokakta kaldı. Komşular, yoğun dumanı fark edince itfaiye ekiplerine haber vererek içerde kalan 6 çocuklu aileyi kurtarmak için canla başla mücadele etti. İsmail Aydemir, yangının çıkış sebeplerini bilmediklerini ve çok mağdur olduğunu anlatarak, "Yangın Sabah 09.00 sıralarında ailenin bulunduğu odada çıkmış. Komşularla birlikte yetiştik, şükür çocukları kurtardık. Yangının sebebinin de ne olduğunu bilmiyoruz.

 

Aile reisi hem bedenen hem de işitme ve konuşma engellidir. Aile reisinin işi olmadığı için ailenin maddi durumu çok kötü. Komşularla birlikte elimizden geleni yaptık. Hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli bekliyoruz. Şu anda aile 6 çocukları ile birlikte mağdur durumda. Sokakta kalmışlar. Bütün eşyaları yanmış durumda. Büyük kızları da dumandan zehirlendi, hastaneye yatırılmış.

 

Allah rızası için hayırseverlerimiz bu aileye yardım eli uzatıp mağduriyetlerini gidersin" dedi. 







Son Güncelleme: 01.03.2014 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.