18 Eylül 2019 Çarşamba 19:44
Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi!

Düzenlenen toplantıya, Ağrı İl Müftüsü, ilçe Müftüleri, il Müftü yardımcısı ve Şube Müdürü katıldı.

Yapılan İlçe Müftüler toplantısında; 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri, 4-6 yaş Kur’an Kursu faaliyetleri ve Gençlik çalışmaları ile ilgili konular ele alındı. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi. Ardından İl Müftüsü TOPÇU; İlçe Müftülerine ve İl Müftü Yardımcılarına çalışmalarında ki üstün başarılarından ve gayretlerinden dolayı kendilerine Teşekkür Belgesi takdim etti.

Akabinde İlçe merkezinde bulunan Merkez Camii’nde İl Müftüsü TOPÇU imametinde öğle namazı eda edildi. Daha sonra İl Müftüsü TOPÇU, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürü Diyadin İlçe Kaymakamı Hasan DOĞAN’ı makamında ziyaret etti. Kısa bir sohbetin ardından İl Müftüsü TOPÇU kaymakam Hasan DOĞAN’a hediye takdiminde bulundu. Yeni görev yerinde başarılar dileyerek ziyaret sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.