11 Ağustos 2017 Cuma 19:59
Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Prof. Dr. Rıdvan Durak Görevine Başladı

Geçtiğimiz hafta Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin dört Fakültesine Dekan atamaları yapılmış, Eczacılık Fakültemizde gerçekleşen devir-teslim törenleriyle; Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Serdar GÜLTEKİN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde gerçekleşen devir-teslim törenleriyle de; Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kerem KARABULUT, İslami İlimler Fakültemize Dekan olarak atanan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Adem YERİNDE görevlerine başlamışlardı.

Üniversite Fen Edebiyat Fakültesine Dekan olarak atanan Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Rıdvan DURAK, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK’in katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Fakültede görev yapan idari ve akademik personelle tanışarak 11.08.2017 tarihinde görevine başladı.

fen-edebiyat-fakultesi-dekan-prof.-dr.-ridvan-durak-gorevine-basladi.jpgfen-edebiyat-fakultesi-dekan-prof.-dr.-ridvan-durak-gorevine-basladi-001.jpgfen-edebiyat-fakultesi-dekan-prof.-dr.-ridvan-durak-gorevine-basladi-002.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.