22 Mart 2014 Cumartesi 16:18
Futbol Oynayan Çocukların Üzerine Otomobili Sürdü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait sentetik sahada futbol oynayan liseli öğrenciler saha görevlisinin baskısından yakındı. Nurettin Dolgun Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri sahaya sık sık top oynamaya gittiklerini, ancak saha görevlisinin her defasına kendilerine sorun çıkardığını belirterek, "Görevli sahanın etrafında tur attıktan sonra otomobili üzerimize sürdü. Saha herkese açık. Okuldan çıkıp burada top oynuyoruz. Görevli bazen kıyafetimizi uygun olmadığını, bazen de sahanın açık olmadığını söylüyor" dediler.

Geçen 19 Mart günü ise sahada yine öğrenciler top oynarken, kimliği belirlenemeyen güvenlik görevlisi otomobille sahaya girdi. Gençlerin korkuyla kaçışmasını, onları izleyen bir arkadaşları cep telefonuyla görüntüledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri olaydan kısa bir süre önce bilgileri olduğunu, saha görevlisi hakkında soruşturma başlattıklarını bildirdiler. Yetkililer "Saha halka açıktır. İsteyen her zaman gidip orada top oynayabilir" dediler.


Son Güncelleme: 22.03.2014 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.