29 Haziran 2017 Perşembe 10:51
Gazeteci Nihat Aydın'ın Oğlu Abdulkadir Aydın Kalp Krizi Geçirdi!

Şimdi de Ağrı'lı Meslektaşımız Gazeteci Nihat Aydın'ın 23 yaşındaki oğlu Abdulkadir Aydın geçirdiği Kaslp Krizi nedeniyle Erzurum'a kaldırıldı. 

Merkezi Ağrı da olan Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı melesktaşımız Nihat Aydın'ın oğlu Abdulkadir Aydın (23) geçirdiği kalp krizi sonrası Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde anjio oldu.

Özellikle Ramazan ayı ve sonrasında sıklıkla görülen kalp rahatsızlıklarının Ağrıda tedavi edilememesi sebebiyle Erzuruma sevki yapılan ve Erzurum da tedavi altına alınan Abdulkadir Aydın ve meslaktaşımız Nihat Aydın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sizde Ağrı Halkının Gözünde Ölüsünüz !

Ağrı'nın kanayan yarası olan sağlık sorunu görmezden gelen Kurum Amirlerine, Milletvekillerine ve işte yetkisi olan tüm şahıs ve kurumlara hatırlatmak isteriz ki yollarda yada gurbette öldükçe , sizde Ağrı Halkının gözünde ölüsünüz.

Tam 1 Yıl Önce Gündem Etmiştik !' :  Soruyoruz: Ağrı'da Sağlık Çilesi Ne Zaman Bitecek

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.