03 Temmuz 2021 Cumartesi 23:06
Gazeteci Ramazan ve Demet Çifti Dünya Evine Girdi

Meslektaşlarımız Ramazan ve Demet çifti dünya evine girdi

Ağrı’da görev yapan Gazeteci Ramazan Demir ve meslektaşı Demet Aydemir yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Diyadin ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında damadın aile evinin bahçesinde düzenlenen düğün törenine Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı, bürokratlar, gazeteciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kaymakam Balcı'dan gazeteci genç çifte tatil hediyesi

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı, gazeteci Ramazan Demir ile meslektaşı Demet Aydemir’in düğün törenine katılarak hediye olarak Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir hafta tatil hediye etti. 

Davetliler müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. 2014-2016 yılları arasında Ürgüp Kaymakamlığı yapan, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde vali yardımcılığı ile ilçe kaymakamlığı görevlerinde başarılı çalışmalarından dolayı göz dolduran şimdi de üstlendiği iki görevi başarılı şekilde yapan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı, katıldığı düğün töreninde genç çifti tebrik edip düğün hediyesi olarak Türkiye’nin turizm kalbi olan Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bir hafta balayına göndereceğini belirtti.

Ağrı'da Haber İmtiyaz sahibi Yüksel Aslan, Ramazan ve Demet çiftini tebrik ederek, bir ömür mutluluklar diledi.

Son Güncelleme: 03.07.2021 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra 2021-09-09 20:22:53

inşAllah çok mutlu olursun ramazan