30 Haziran 2014 Pazartesi 08:58
Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
Toplantı da Vakfın çalışmaları ve faaliyetleriyle ilgili önemli kararlar alındı. Bazı komisyon, kulüp ve çalışma gruplarının ve sorumlularının da belirlendiği toplantıda, yapılacak olan kurul toplantısı öncesi yöneticilerin ve üyelerin yapacağı görevler belirlendi. Toplantıda Haftanın beş günü Vakıf binasında yapılacak programlar karara bağlandı. 
 
Birlik Vakfı çatısı altında daha birçok komisyon, çalışma grubu ve kulüp oluşturulacağını söyleyen Başkan Mehmet İstemihan, ‘’ birlik ve beraberlik içinde, tüm arkadaşlarımızla eğitim, kültür ve sosyal projelerle şehrimize ve insanımıza önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum “ dedi.
İstemihan konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“Birlik Vakfının misyonu ve ağırlığı ortada. Bu sorumluluğun bilinciyle çok çalışmamız gerekiyor. Aynı dünya görüşünü paylaştığımız tüm gönül arkadaşlarımızı da aramızda görmekten mutlu oluruz. Ayrıca hayır üzerine çalışan tüm dernek ve vakıflarla işbirliği yapabilmeliyiz. 29 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul’da, Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Çiçek, Abdulkadir Aksu, Ali Coşkun, Ömer Dinçer, İsmail Kahraman gibi isimler tarafından kurulan ve geleceğimizin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmasını sağlamak için çalışan ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesini hedefleyen Birlik Vakfının, Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır. Vakfın tüm yönetim kurulu üyeleri olarak Ağrı Şubesini açmanın ve faaliyete geçirmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz. 
 
 ‘’ Birlik Vakfı, önemli bir misyonu, eğitim, kültür ve ilim hayatında ağırlığı olan bir vakıf.  Biz de Ağrı Şubesi olarak,  birlik ve beraberlik içinde,  şehrimize ve insanımıza yapabileceğimiz katkı noktasında, yükümüzün ağırlığını hissederek çalışmalara başladık. Hemşehrilerimizin hayır dualarını ve desteklerini bekliyoruz.’’ şeklinde konuştu.
 
Toplantı da bazı komisyon, kulüp ve çalışma gruplarıyla başkanları da şu şekilde belirlendi;
 Başkan: Mehmet İstemihan, Genel Sekreter: Yasin Akkuş, Danışman: Ali Karakurt, Arge Birimi Başkanı: Ersin Bulan, Teşkilatlanma Birimi Başkanı: Uğur Öztürk, Teşkilatlanma Birimi Başkan Yardımcısı: Sedat Aras, Kurumsal İlişkiler Birimi Başkanı: Uğur Taşdan, Kurumsal İlişkiler Birimi Başkan Yardımcısı : Ahmet Gökhan, Basın, Yayın Ve Medya Birimi Başkanı: Ömer Faruk Atalay,Basın, Yayın Ve  Medya Birimi  Başkan  Yardımcısı: Oğuz Cengiz, Eğitim Birimi Başkanı: Kenan Bulan, Eğitim Birimi Başkan Yardımcısı: Vatan Gültekin, Organizasyon Birimi Başkanı: Güven İstemihan, Organizasyon Birimi Başkan Yardımcısı: Burhan Solhan olarak belirlendi.


Son Güncelleme: 30.06.2014 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.