20 Haziran 2019 Perşembe 20:54
Genç Çiftin Nikâh Merasimi Ağrı Müftülüğünde Gerçekleştirildi

Ağrı Müftülüğüne evlilik için müracaat eden Nisa ÇELİK ile Hakan FİDAN çiftinin nikâhını Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, makam odasında düzenlenen törenle kıydı.

İl Müftüsü TOPÇU tarafından genç çifte aile kalabilmeleri için evlilikleri boyunca bulunması gereken özellikler, karı koca arasındaki karşılıklı vazife, yerine getirilmesi gereken dini vecibeler ve diğer konularda nasihatlerde bulunuldu.

Aile kurumunun ve evliliğin önemine değinen TOPÇU, genç çifte evlilik işlemleriyle ilgili yönetmelik metnini okudu. Şahitler huzurunda birbirlerini eş olarak kabul edip etmediklerini soran TOPÇU, gelin ve damattan 'Evet' yanıtı aldıktan sonra çiftin nikâhını kıydı.

Nikâh defterine imzaların atılmasının ardından çifte her zaman dini konularda müracaat edecekleri eserlerden oluşan bir hediye paketi İl Müftüsü TOPÇU tarafından takdim edilerek merasim sona erdi.

Son Güncelleme: 20.06.2019 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.