08 Ocak 2022 Cumartesi 13:40
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Ağrı'da

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Emre Topoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan ile birlikte Vali Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Vali Varol ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Dr. Emre Topoğlu'ya teşekkür etti. Topoğlu ise, kurum olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Vali Dr. Osman Varol'a teşekkür ederek Türk Bayrağı armağan etti.

Emre Topoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek burada gençlik faaliyetleri ve projeleri hakkında İl Müdürü Çalgan'dan bilgi aldı.

Ağrı Gençlik Merkezini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu, burada gençlerin isteklerini dinledi. Topoğlu daha sonra Müzik ve El sanatları atölyelerini ziyaret ederek,kursiyerler ile sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.