06 Mayıs 2021 Perşembe 00:07
Gönül Elçisi Derneği Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı

Gönül Elçisi Derneği Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı

Hayır sahiplerinin bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Gönül Elçisi Derneği Ağrı Temsilciliği yetkilileri, bu kapsamda kentte onlarca aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulunduklarını belirten Gönül Elçisi Derneği Ağrı Temsilcisi Sinan Özmüş, Ramazan ayı boyunca çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Ağrı'da çalışmalarını Ramazan ayı boyunca sürdürdüklerini kaydeden Özmüş, "Gönül Elçisi Uluslararası Yardım Derneği Ağrı Temsilciliği olarak, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmadık.

Bu yardımlarımız değerli bağışçılarımızın bize ulaştırdıkları ve bizimde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığımız yardımlardır. Bu yardımlar kapsamında onlarca aileye gıda kolisi ulaştırarak bu mübarek ayda bir nebzede olsun sıkıntılarını gidermeye gayret gösterdik." dedi.

Son Güncelleme: 06.05.2021 00:14
Anahtar Kelimeler:
Gönül Elçisi Derneği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.