05 Mart 2022 Cumartesi 13:15
Gönüllerin Başkanı Savcı Sayan'dan örnek davranış!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, kendisine yardım mesajı atan aile için harekete geçti.

Belediye Başkanı Savcı Sayan, gece yarısı bir ailenin telefonuna attığı yardım mesajının ardından ekibiyle beraber harekete geçti. Yakacak bir şeyi olmadığını söyleyen aile için kömür, odun ve yardım kolisi alıp ailenin evine giden Başkan Sayan, ailenin evinde yaşadığı su problemini de giderdi.

Yoksul ailelere yardım ulaşabilmesi için bu tür durumların duyurulması gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Bu ailelere birilerinin yardım etmesi lazım. İnsanlarımızın mağduriyetini birileri duyarsa yardım ulaşır. Bizde duyduk ve gece yarısı buraya koştuk geldik. Aynı zamanda su ile ilgili bir arıza da varmış bunu da giderdik. Ramazan ayı geliyor. Durumu iyi olan vatandaşlar yoksul ailelerimize yardım etsin” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ağrıııı 2022-03-09 12:52:11

Sayın başkan; ilginiz için teşekkürler fakat Allah rızası için şu çevre yolunu da artık nihayete erdirin. Bitmiş bir yol neden hala aktif hale getirilmedi. Kışın nehir kenarında yaşanan kazalar ve mağduriyet artık son bulmalı....