03 Mayıs 2014 Cumartesi 00:22
Gürbulakta Yarım Milyonluk

Ağrı'nın Gürbulak Gümrük Kapısı’nda İran uyruklu şahsın valizindepiyasa değeri 564 bin TL değerinde4 kilo 700 gram metamfetamin (Hitler eroini) ele geçirildi.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Türkiye’yi İran’a bağlayan sınır kapısı olan Gürbulak Gümrük Kapısı’nda son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, İran uyruklu E.M.’nin (30) durumundan şüphelenerek valizini X-Ray cihazına sevk etti.

 

DEDEKTÖR KÖPEK TESPİT ETTİ

 

X-Ray cihazında yapılan kontrollerde valizde yoğunluk görülmesi üzerine, narkotik detektör köpeği “Roy” ile kontrol yapıldı. Roy’un da tepki vermesi üzerine valiz sökülerek detaylı arama yapıldı. Valizin taban kısmında özel bir bölümde 4 kilo 700 gram metamfetamin ele geçirildi.

 

4 kilo 700 gram metamfetaminin piyasa değerinin 564 bin TL olduğu belirlendi. Japonya’da büyük rağbet gören metamfetaminin eroinden daha tesirli olduğu ve ölümlere yol açtığı öğrenildi.


Son Güncelleme: 03.05.2014 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.