08 Nisan 2014 Salı 16:56
Hakkımda asılsız karalama kampanyası yapılıyor

Ağrı Ak Partı Belediye Başkanı adayı Hasan Arslan sosyal paylaşım sitelerinde Bazı yazarların adını kullanarak hakkımda asılsız karalama kampanyası yapılmaktadır.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan iftira kapsamlı kampanyada sözde asılsız Yazar Hasan Cemal adına açılan veya  kopyala yapıştır yapılarak paylaşım yapılan iftira kampanyasında "AK Parti adayı Hasan Arslan'ın adaylıktan çekileceği bu konuda kendisini Ağrı Valisi Dr Mehmet Tekinarslan ve Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çekik'in adaylıktan çekilmesini bırakmadığını yazmaktadırlar.

 

Bu konunun asılsız olması ve yazarın adının kullanılarak karalama kampanyası yapılmaktadır. 01 Haziran 2014  Belediye seçimleri yapılacağından Konu hakkında paylaşım yapanlar hakkında yasal işlem başatılacaktır. Bu konuda BDP Diyadin Belediye Başkanı Hazal Aras’da bu paylaşımı yapması konunun hangi taraftan yapıldığının açık örneğidir.

 

Basına ve Kamuoyuna duyurulur.

 

 

Son Güncelleme: 08.04.2014 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.