23 Haziran 2014 Pazartesi 00:03
HAKSEN AĞRI ŞUBE ÜYELERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu ( HAKSEN) Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman sendika üyelerine mangalda  et, tavuk ve köfte pişirerek kendi elleriyle servis etti. 

 

  TRT Parkı’nda yapılan pikniğe, HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, Büro HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Muhammed Oruç, Eğitim HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz ve sendika üyeleriyle aileleri katıldı. HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, ilk olarak pikniğe katılan üyelerle tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti. Duman, daha sonra sendika üyelerine mangalda et, tavuk ve köfte pişirerek, kendi elleriyle servis etti. Yemek sonrası semaverde hazırladığı çayı üyelerine servis eden Duman, amaçlarının sendika üyelerini kaynaştırmak olduğunu belirtti. Benzer etkinliklerinin süreceğini ifade eden Duman, “Hizmet sendikacılığı; değerlerle kucaklaşan, değerlerden güç alan bir sendikacılıktır. Bu algı doğrultusunda yol almaya çalışmaktayız. Bütün katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

 

  Çeşitli oyunların ve turnuvaların yapıldığı piknikte, sendika üyeleri gönüllerince eğlendiler. Piknik sonrası Duman ve üyeler, birlikte TRT Parkı’nda çevre temizliği yaptılar.







Son Güncelleme: 23.06.2014 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.