27 Şubat 2021 Cumartesi 16:25
Halil ÖZYOLCU A Kadrosunda Gençlere Yer Verdi!

Ertelenen Ak Parti Ağrı 7. Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın telekonferansla bağlanması ile 24.02.2021 tarihinde gerçekleştirildi. Delegelerin oyuyla seçilen Av. Halil ÖZYOLCU yeni yönetim kadrosunu oluşturdu. 

İlan edilen yönetim kurulu kadrosunda Halil ÖZYOLCU'nun kadrosunda gençlere yer vermesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın her fırsatta gençleri yedek kulübesinde değil İlk 11'de görmek istemesi Ağrı'da vücut buldu.

Yönetim kurulunda yer alan gençler; 

MUHAMMED ASLAN

1997 yılında Ağrı merkez’de doğdu. 2003 yılında Alpaslan İlköğretim okulunda eğitim öğretim hayatına başladı. Ağrı merkez Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladıktan sonra  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Programında Lisans eğitimini sürdürmekte. 2015-2019 yılları arasında Üniversite hayatında Girişimcilik Kulübünde çeşitli faliyetlerde bulundu. İlde aktif olan farklı sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştı. 2016 Ekim ayından bu yana Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi olan ÜNİAK’ta İl Üniversiteler Sekreterliği görevini icra etti.

Ağrı ili ve farklı illerdeki medya kuruluşlarında haber editörü olarak ve yerel medya’da muhabir olarak çalıştı. Başlangıç seviyesinde İngilizce dili bilmektedir.

KÜBRA ASLAN

1997 yılında Ağrı Merkez 'de doğdu.  2003 yılında Alpaslan İlköğretim okulunda eğitim öğretim hayatına başladı.  Ağrı Merkez Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladıktan sonra Sosyal Hizmetler lisans eğitimini sürdürmekte. 2014 - 2015 yılları arasında Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeis olarak görev aldı.  2016 - 2017 yılları arasında TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği Kadın Ve Aile Koordinatörlüğü görevinde bulundu.  2019 - 2020 yılları arasında Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanlığı görevlerinde bulundu.  A1 seviyesinde İngilizce bilmektedir

DESTAN TAŞDEMİR


1997 yılında Ağrı merkez’de doğdu. 2003 yılında İbrahim Çeçen ilköğretim okulunda eğitim öğretim hayatına başlayıp 2006’da Alpaslan İlköğretim okulunda devam etti.Ağrı merkez Anadolu Lisesin’de lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık(İngilizce) lisans öğrenimini tamamladı. Eğitim hayatı devam ederken aldığı uluslararasın’da geçerli Girişimcilik,Satış ve Mimari alanlarında  eğitimler aldı.Mezuniyetinden sonra kurucusu olduğu DESTAN MİMARLIK Ofisinde meslek kariyerini aktif olarak sürdürmektedir.

EBRU YAZICI


Ebru YAZICI, 1997 Ağrı Merkez doğumlu olup lisans eğitimini Ağrı Ibrahim Çeçen Üniversitesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında tamamladıktan sonra eğitiminin 1 yılını erasmus programıyla Cardinal Stefan Wyszyński Üniversitesinde geçirdi.

Lisans eğitimi sırasında üniversitenin rektörlük genel sekreterliğinde özel kalemlik görevinde bulundu. Halihazırda özel bir rehabilitasyon merkezinde psikolojik danışman olarak görevini sürdürmekte.

Şeyma ÇETREZ 

12.11.1996 yılında Ağrı merkezde doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini 15 Nisan İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra  Ağrı Merkez Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde lise eğitimini sürdürmüştür. İstanbul üniversitesi Çocuk gelişim lisans bölüm ve  Bayburt üniversitesi Tarih Bölümünden mezun oldu.  Anadolu açık öğretim fakültesinde sosyal hizmet 4. Sınıf öğrencisi.2016 2020 yılları arasında  ücretli öğretmenlik yapmış olup aynı zamanda  4 yıl boyunca Engelsiz Hayat topluluk başkanlığını yapmıstır. 

Esma ADIGÜZEL 

1996 yılında Ağrı Merkezde doğdu Gazi ilköğretim okulunda eğitim hayatına başladı. Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi sağlık hizmetleri meslek yüksek okulunda  Çocuk Gelişimi bölümünü bitirdikten sonra Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. Halihazırda üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde devam etmekte. ADIGÜZEL Ensar vakfı genç hanımlar komisyon başkanlığını yürütmekte olup daha öncede medyada adını  birçok sorumluluk projesi ve yardımlaşma projelerini başlatıp yürütmekle duyurdu.

Burak ÇETİN

1994 yılında Ağrı Merkez’de doğdu. 2000 yılında Yazıcı Köyü İlköğretim okulunda eğitim öğretim hayatına başladı. 2005 yılında Bilgi Kolejinde ortaokul öğrenimini tamamladı. Ağrı merkez Anadolu Lisesinde lise eğitimimi tamamladıktan sonra Bingöl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Lisans öğrenimini tamamladı. Yaklaşık 5 yıldır çeşitli alanlarda ( şantiye şefliği , proje müdürlüğü , genel koordinatörlük vs )  mesleğini icra eden Çetin, 2014 yılından itibaren Abdurrahman Çetin’in il başkanlığı döneminde Ak Parti ye hizmet etmeye başladı. Şuan Çetinler inşaat firması adı altında müteahhitlik yapmakta.

Son Güncelleme: 01.03.2021 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atatürk'ün İzinden 2021-02-27 19:10:30

Genç olmaları iş yapacaklarını anlamı taşımıyor. Yine birşey yapılmayacak... ✍️

Avatar
gençleri 2021-02-27 17:57:04

gençleri bilmem ama yönetime seçtikleri geçmiqte bu memlekete yararları yoktu zararları vardı şimdide yararları olmayacak bir tabak yemeği 9 tabak olarak fatura edenlermi dersin ve dersin hepsinin bir hikayesi var

Avatar
Analitik Düşünür 2021-02-27 19:37:59

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine üniversite demeye bin şahit gerek. Verilen eğitim eğitim değil. Sadece üniversite olsun diye açılmış bir üniversite. Mezunlarının hâli ise içler acısı. Ağrı'da üniversite mezunu olan kişi ne kadar donanımlı olabilir ki ? Ayrıca paranız varsa istediğimiz üniversiteden mezun olabilirsiniz. Etraf üniversite mezunu işsiz kaynıyor. Üniversite okumayı bu kadar yüceltmeyin. Üniversite var üniversite var...

Avatar
Eleştiri 2021-02-28 11:12:51

Bu gençlerin kendine faydası yok Ağrıya nasıl faydası olacak

Avatar
Memleket 2021-02-28 11:14:34

Memleket zaten 50 yıl gerideydi şimdi bir 50 yıl daha gerileyecek.

Avatar
eleşkirt 0404 2021-02-28 22:09:48

Ben artık hiçbirşey beklemiyorum..hiçbir beklentimde yok bunlardan..aynı tas aynı hamam..Teyip iyide kaset eski kaset..?

Avatar
Ağrı'lı Hemşehriniz 2021-02-28 13:36:26

Gençlerin siyasete olan ilgisi artmalı lakin hangi partiden olursa olsunlar eleştirel düşünmeyi kendilerine bir yol haritası yapmaları gerekmektedir . Bağnazlık sadece hüsran getirir.

Avatar
Furkan Oruç 2021-02-28 16:08:20

Örnek bi yapılanma umarım daha çok görürüz.