20 Ocak 2018 Cumartesi 11:31
Hamur'da Karne Heyecanı Kaymakam Çiğili ile Yaşandı

2017-2018 eğitim öğretim yılının 1. Döneminin karne töreni Hamur Adımova İlk ve ortaokulunda yapıldı.

Karne dağıtım törenine Kaymakam Ahmet İhsan Çiğil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç ve Milli Eğitim şube müdürü Erkan Bozkuş katıldı.

Okulda yapılan törende her sınıf seviyesindeki okul birincilerine karne ve hediyelerini Kaymakam Ahmet İhsan Çiğil takdim etti. Dönemin en çok kitap okuyan öğrencilerine de belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç verdi. Karakoç öğrencilere tatilde hem dinlenmeleri hem oynamaları hem kitap okumaları hem de akraba  ziyaretinde bulunmaları noktasında öğütler verdi. Kaymakam Ahmet İhsan Çiğil ise öğrencilerin Karnelerinden dolayı üzülmemelerini 2. Dönem daha çok gayret göstermelerini ve bol bol okumalarını tavsiye etti. 

Daha sonra sınıflara geçen Kaymakam ve yanındakiler öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini takdim ettiler. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Çiğil, onlardan çok şey beklediklerini ve geleceğimizin onların elinde olduğunu belirtti.  Kaymakam Ahmet İhsan Çiğil, öğretmen ve idareciler ile bir süre sohbet ettikten sonra tüm eğitimcilerin şahsında okul müdürü Yahya Kıral'a teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.