17 Ekim 2018 Çarşamba 18:17

Hanımeli Halı Yıkama olarak elde yıkama tekniği ile halılarınızı, battaniyelerinizi, perdelerinizi, kilimlerinizi, yorganlarınızı garantili yıkıyoruz. Evinizden aldığımız ürünlerinizi en kısa sürede size ulaştırıyoruz.

Profesyonel Halı Yıkama Hizmeti veren firmamızda tecrübeli ve deneyimli kadro, son sitem teknolojik halı yıkama makinaları, antibakteriyel, organik ve insan sağlığına zarar vermeyen şampuanlar kullanılmaktadır.

Tüm bunlar dikkate alındığında siz değerli müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli hizmeti vermek, çalışma prensiplerimizin başında gelmektedir.

Yıların tecrübesi ile sizlere hizmet veren firmamız; müşteri memnuniyetine çok önem vermektedir. Halılarınız yıkama aşamasından, teslim aşamasına kadar;

toz alma, yıkama, durulama, sıkma, kurutma, kontrol ve paketleme aşamalarından geçerek uzman ve dikkatli çalışanlarımızın kontrolünden sonra, teslimatları yapılmaktadır.

Ucuza yıkatmayın, halınızı yıpratmayın.

Ağrı ilinde halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren Hanımeli Halı Yıkama sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

İLETİŞİM : 0530 178 57 01

Son Güncelleme: 17.10.2018 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.