02 Temmuz 2014 Çarşamba 17:46
Harabeye dönüştürülen Hayvan Borsası Yenileniyor

çılışı henüz bir yıl önce gerçekleştirilen, ancak AKP tarafından harabe bir şekilde devrettiği Hayvan Borsası, BDP'li belediye tarafından yenileniyor. 



Ağrı Belediyesi'ni 1 Haziran'da tekrarlanan seçimlerde AKP'den alan BDP'li yönetim, incelemeler sonucunda birçok birimde var olan eksiklikleri tespit ediyor. Geçen yıl açılışı yapılan Ağrı Hayvan Borsası da, AKP'nin seçim süresi boyunca sürekli propagandasını yapmasına rağmen adeta harabe halinde. Mezbahana ve birkaç binanın çatısının olmadığı yapıda, hayvanların konulması için yapılan barınaklardan 75 tanesinin kapısı olmadığını ve bir sürü barakanın da kapısının kırık olduğu görüldü.



'Bu güne kadar burada halka hiçbir hizmet yapılmamış'



Belediyenin birimlerde yaptığı yeni düzenleme ile Hayvan Borsası'na müdür olarak atanan Ahmet Demir, "Pazarın hali gözler önünde. Pazarda bulunan hayvan barınakların 75 tanesinin kapısı bulunamamakta. Pazarın iç görünümü içler acısı. Mezbahanenin çatısı yok. Bu güne kadar burada halka hiçbir hizmet yapılmamış" dedi. Demir, Hayvan Borsası'na el attıklarını ve gerekli onarımları kısa süre içinde tamamlayacaklarını belirtti. 

Son Güncelleme: 02.07.2014 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.