30 Mart 2014 Pazar 16:12
Hasan ARSLAN ; 'Söz'de Karar'da Milletin'

Ağrı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan eşi ve kızıyla Ağrı Merkez Şehit Hikmet Koman İlkokulunda sandık başına gitti.

 

Eşi ve kızıyla Ağrı Merkez Şehit Hikmet Koman İlkokuluna saat 11.30 sıralarında gelen Hasan Arslan, oyunu 1091 no’lu sandıkta kullandı. Oy kullanmak için eşi ve kızı ile bir süre sırada bekleyen Arslan, yanına gelen vatandaşlarla sohbet etti.

 

Oy kullandıktan sonra okulun kapısında basın mensuplarına konuşan Arslan, "Hayırlı olsun. Söz de karar da milletin. Sonuç ne olursa ne olsun demokrasi kazanacak. Demokrasilerde seçimler bayram günleridir. Arzumuzu bu güzel günlerin birlikteliğimizi, coşkumuzu bozmadan büyük bir aile olarak geleceğe birlikte yürüyebilelim.

 

Çalıştık, gayret gösterdik. Ancak kararı halkımız vermekte. Sandık karar yeridir. Milletimizin milli iradesi yansıyacaktır. Ağrı’ya ülkemize, barışımıza demokrasimize hayırlı olsun diyorum”dedi.

Son Güncelleme: 30.03.2014 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.