03 Aralık 2016 Cumartesi 18:35
Hatem Dursun, Anasınıfı Öğretmenleriyle Biraraya Geldi

Atatürk Anaokulu’nda il merkezine bağlı köy okullarında görev yapan anasınıfı öğretmenleriyle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, anasınıfı öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledi. Anasınıfı öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Dursun, okul öncesi eğitimde bir çocuğun hayata ilk adımını attığını belirtti.  Amaçlarının okul öncesi eğitimin kalitesini artırmak olduğunu ifade eden Dursun, çocukların gelecekte ortaya koyacakları davranışların yüzde 90’ının bu dönemlerde kazanılacağını söyledi.

Bakanlığımızın okul öncesi eğitimi zorunlu hale getirmeyi planladığını kaydeden Dursun, “Öğretmenlerimizin zorunlu eğitim öncesi gerekli alan taramalarını yapmaları ve halkımızı bu konuda bilgilendirmeleri faydalı olacaktır”dedi. 

Temel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Kutbeddin Kaya'nın da teknik konularda öğretmenleri bilgilendirmesinin ardından Atatürk Anaokulu tarafından köy okullarındaki  anasınıflarına kirtasiye desteğinde bulunuldu.

 

hatem-dursun,-anasinifi-ogretmenleriyle-biraraya-geldi-.jpghatem-dursun,-anasinifi-ogretmenleriyle-biraraya-geldi--001.jpghatem-dursun,-anasinifi-ogretmenleriyle-biraraya-geldi--002.jpghatem-dursun,-anasinifi-ogretmenleriyle-biraraya-geldi--003.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.