17 Ocak 2021 Pazar 15:06
Haydi Ağrı! Üşüyen Kardeşlerini İyiliğinle Isıt

Ağrı İçin ‘İYİLİK VAKTİ’

Malumunuzdur bir süredir tüm insanlık büyük bir imtihan ile karşı karşıya bulunuyor, Covıd-19 virüs salgını bütün dengeleri alt üst etmiş bulunmakta. Salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler beraberinde birçok zorluğu getirdi. Sürecin başından itibaren devlet, millet ve STK’ların ortaya koyduğu işbirliği takdire şayandı. O yüzden toplum olarak bu zorlu süreci birbirimizle daha çok yardımlaşma ve dayanışma sağlayarak atlatacağımıza inanıyoruz.

Bizler Ağrı İHH olarak tüm iyilik gönüllüleri adına bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep birlikte salgın ayrıca kışın uzun ve sert geçmesi sebebiyle oluşan sıkıntılara karşı akrabalarımız ve komşularımızdan başlayarak ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir iyilik seferberli başlatalım. Bu zorlu süreci karşılıklı paylaşarak kolaylaştıralım. Hastaya, yaşlıya, yetime ve yardımımıza ihtiyaç duyan insanlara karşı daha fazla dikkatli ve duyarlı davranalım. Ağrı halkı cömerttir, misafirperverdir her kes yanı başında bulunan ihtiyaç sahiplerine kol kanat germelidir. Zira Peygamberimiz; “Müminler birbirlerini sevmede, birbirlerine merhamet etmede ve birbirlerine şefkat göstermede tek bir beden gibidir.” Buyuruyor.

İnanıyoruz ki, kimin elinden ne geliyorsa kimin imkanı ne kadarına elveriyorsa mutlaka bir şeyler yapıyordur ancak bu süreçte daha çok yapmalı. Çünkü hem Covid salgınından dolayı oluşan sıkıntılar hem de kış aylarının getirdiği dezavantajlar karşısında daha çok kenetlenmeliyiz. Bizler bu kapsamda Ağrı İçin ‘İYİLİK VAKTİ’ sloganıyla bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Böylece sizlerin desteğiyle bu sıkıntılı süreçte daha çok ihtiyaç sahibi ailemize yardım ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu iyilik çağrısı yoğun kış mevsiminin kendisini hissettirmesi ile son günlerde ekiplerimizin sahada gördüğü ve bizlere ulaşan ailelerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşmiştir.

Bu vesileyle bu güne kadar destek ve dualarını esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara, her zaman projelerimize paydaş olup destek veren STK’lara, ayrıca duyarlılıkları sonucu birçok hayra vesile olan basın camiasına çok teşekkür ediyoruz. Tüm hayırseverlerin bu çalışmaya her zamankinden daha çok destek vermesini umut ediyoruz. “Kim Allah’ın huzuruna iyilikle gelirse, ona daha hayırlısı vardır…” (Neml-89)

Kamuoyuna saygılarımızla.

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.