24 Aralık 2020 Perşembe 01:12
Hayrat Yardım'dan Ağrı’da İyilik Hareketi

Hayrat Yardım'dan Ağrı’da İyilik Hareketi

Kar Yağışının Yoğunlaştığı Ağrı'da, Kış ayları kendini iyice hissettirmesi ile birlikte İhtiyaç sahipleri zor duruma düştü. Durumun önemini bilen hayrat yardım Gönüllüleri bu ihtiyacı gidermek adına yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik '' KIYAFET YARDIMI'' kampanyası düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda daha önceden belirlenen maddi durumu kısıtlı aileler çağırılıp Kıyafet ihtiyaçları tedarik ediliyor. Durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hayrat Yardım Ağrı il Koordinatörü Selçuk İLBOĞA; '' Bildiğiniz üzere kış ayları Ağrı'da bi hayli çetin geçiyor. Her ne kadar bu sene kuraklığın da etkisi ile kar yağışı gecikse de yağmaya başladı ve Ağrı beyaza büründü. Bu durum havanın daha fazla soğuyacağı anlamına geliyor. Haliyle olumsuz yönde en çok etkilenenlerin başında İhtiyaç sahipleri geliyor. Bu onlar için daha fazla yakacak ve daha sıcak kıyafete ihtiyaç duyacakları anlamına geliyor. Zaten kısıtlı imkanlarla geçinmeye çalışan bu kardeşlerimiz, kışın getirdiği olumsuzluklar ile birlikte daha zor bir duruma düşüyorlar.

Bizler de Hayrat Yardım olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek adına, ihtiyaç sahiplerinin yükünü hafifletmek için çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Bu kapsamda '' Kıyafet Yardımı'' ve '' Yakacak Yardımı'' gibi kampanyalar düzenleyerek zor durumda olan Kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. ''kıyafet Yardımı'' kampanyası kapsamında Mont ve Bot gibi muhtelif kıyafet yardımları yaparken, ''Yakacak Yardımı'' kampanyası olarak da odun ve kömür ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.

Bu bağlamda daha fazla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilmemiz için hayırseverlerimizden destek bekliyoruz. Bağışcılarımızın desteği ile Ağrı'daki mağdur Kardeşlerimizin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını giderebiliriz'' diyerek toplumsal dayanışma çağrısında bulundu.

Detaylı Bilgi Almak İçin 0530 343 3674 nolu WhasApp danışma hattına ulaşabilirsiniz

Bağış ve Yardımlarınız için aşağıdaki hesap bilgilerini kullanabilirsiniz. ( Açıklama Kısmına ''Ağrı Kıyafet Yardımı'' veya ''Ağrı Yakacak Yardımı'' yazınız)

Hesap Adı: HAYRAT İNSANİ YARDIM DERNEĞİ
BANKA ADI: KUVEYTTÜRK KATILIM BANKASI
Şube Adı: Fatih Şubesi
Swift Kodu: KTEFTRISXXX
Hesap: TL 999991-1

IBAN: TR90 0020 5000 0009 9999 1000 01

Son Güncelleme: 23.12.2020 22:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkam Abud 2020-12-24 10:48:04

Ağrı Hayrat Yardımın yapmış olduğu bu iyilik kervanını tebrik ediyor çalışmalarının Ağrımız ve memleketimiz adına hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum...