03 Şubat 2019 Pazar 14:10
HDP Ağrı'da Kavga Büyüyor! İstifalar Hazırlanıyor!

HDP'de Kavga Büyüyor HDP genel merkezinin Ağrı Belediye Başkanlığı için Abdurrahman doğar ve Yeliz Karaaslan isimlerinde karar kılması sonrası Ağrı HDP VE DBP teşkilatlarından istifa sinyali geldi.

Diyadin Belediye Başkan Adayı Hazal Aras’ın ve Taşlıçay Belediye Başkan Adayı Umut Doğruer'in adaylıktan çekilmesi ile gün yüzüne çıkan çekişmede HDP il teşkilatları ve HDP genel merkezi arasında pazarlıklar devam ediyor. HDP Ağrı teşkilatları Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için Hazal Aras ve Yılmaz Üzeyiroğlu isimlerinde ısrarcı tutumunu korurken genel merkezin nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

Ağrı'da teşkilatların genel merkezin kendi adayları noktasında dayatması durumunda  Ağrı HDP İl teşkilatlarının istifaya hazırlandıklarıda gelen bilgiler arasında. HDP'de sürtüşmelerden yaşanan pazarlığın pazartesi gününe kadar son bulması beklenirken Abdurrahman Doğar’ın çekilmemesi durumunda il teşkilatının istifasını açıklaması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
HDPHDP Ağrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.