24 Şubat 2021 Çarşamba 21:24
HDP Ağrı İl Başkanlığı Kongresi Yapıldı

HDP Ağrı İl Başkanlığı Kongresi Tek Adayla Yapılıyor

HDP Ağrı'da 2. Olağan Üstü Kongresini tek liste ile gerçekleştiriliyor

HDP Ağrı İl Başkanlığı Kongresi Tek Adayla Başladı

Murat Öztürk'ün İl Başkanlığı sürecinin YSK tarafından sonlandırılması sonrası HDP Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine Cemal Akar getirilmişti.

Uzun süredir il başkanlığı görevi  Akar tarafından atama yolu ile sürdürülen HDP de kongre kararı alınmış,alınan karar sonrasında halkın ve sivil toplum örgütlerinin görüşlerine başvurmak için istişare toplantıları gerçekleştirilmişti.

24 Şubat 2021 bugün  Hatemoğlu Düğün Salonunda gerçekleştirilen HDP Ağrı İl Kongresinde HDP Ağrı İl Başkanlığına Cemal Akar'ın tek aday olarak açıklandığı görüldü.Önümüzdeki saatlerde oylamaya başlanacak olan tek listede il başkanlığına Cemal Akar getirilirken yardımcılığınında Yeliz Karaaslan tarafından yapılacağı açıklandı.

Son Güncelleme: 24.02.2021 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.