26 Aralık 2020 Cumartesi 18:11
"Hediye Karavanı" Ağrı’ya Geldi

"Hediye Karavanı" Ağrı’ya Geldi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde doğu ve güneydoğu bölgelerindeki çocuklar için hazırlanan "Hediye Karavanı" Ağrı'ya geldi.

Bakanlık ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde sokakta oyun oynayamayan çocukların evde keyifli vakit geçirebilmeleri için hazırlanan ve içinde parmak maç, mangala, ve seksek gibi çeşitli oyuncakların bulunduğu "Hediye Karavanı"nın kente gelmesi nedeniyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü önünde program düzenlendi.

Gerçekleşen programda konuşan Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, çalışmanın anlamlı olduğunu söyledi.

Vali Yardımcısı Ersöz, "Çocuklarımızın bir kısmına bugün oyuncakları dağıttık. Toplamda 300 çocuğumuzun evine giderek bu oyuncakları onlara ulaştıracağız. Biz çocuklarla evlerinde bu oyunları oynayacağız çünkü herkesin anne ve babası olmayabilir." dedi.

Ağrı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şafi Erim'de programda kısa bir konuşma yaptı.

Son Güncelleme: 26.12.2020 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.