11 Ekim 2020 Pazar 20:59
HÜDA PAR Ağrı 3'üncü İl Kongresini Gerçekleştirdi

HÜDA PAR Ağrı il teşkilatı tarafından yapılan 3'üncü Olağan İl Kongresi’nde mevcut başkan Şaban Gökhan, yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

Pandemi nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kongreye, il başkanlığı teşkilatı, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Tek listeyle girilen kongrede, mevcut Başkan Şaban Gökhan, seçime katılan delegelerin tamamının oyunu olarak güven tazeledi.

Pandemi tedbirleri kapsamında il başkanlığı binasında gerçekleşen kongreden sonra bir açıklama yapan Şaban Gökhan, kent için ve halkın refahı için çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Sözlerine "Hayırlısı ile HÜDA PAR olarak Ağrı'da 3'üncü olağan kongremizi gerçekleştirdik" ifadeleri ile başlayan Şaban Gökhan, "Hamdolsun tüm üye ve gönüllülerimiz yoğun bir katılım sağladılar.

Yeniden bize duymuş oldukları güvenden dolayı tüm üyelerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah kaldığımız yerden ve ara vermeden HÜDA PAR kadroları ile aynen hizmetlerimize devam edeceğiz.

Allah'ın izni ile memleketimiz, halkımız için daha hayırlı projelere imza atmaya devam edeceğiz. Allah bu vazifemizi hayırlı etsin, bizleri utandırmasın inşallah." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.