20 Ekim 2018 Cumartesi 14:10
HÜDA PAR Ağrı'dan Esnaf Ziyareti

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığından bir heyet esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Ahmet Karhan ve beraberindekiler işyeri dolaşarak esnafla muhabbet ettiler. Ziyaretler sırasında Cumhuriyet Caddesi’nde başlatılan çalışmalardan mustarip olduklarını belirten esnaflar, çalışmaların zamansız yapıldığından dolayı kendilerinin mağdur olduklarını belirttiler.

Ziyaretten sonra bir açıklama yapan HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Ahmet Karhan, çalışmaların iş sezonunda başlatılmasının yanlış olduğunu, zor durumda olan esnafın bu şekilde daha da zorlandığını belirtti.

Esnaflar; çalışmaların sadece gündüz yapıldığını ve işlerimizin etkilendiğini dile getirerek; tam müşteri saatinde caddedeki çalışmalar ve çıkarılan toz nedeni ile müşteri alışveriş için caddeye gelemiyor caddede yapılan çalışmaların iki vardiya olarak yapılması halinde daha çabuk bitecek ama sadece gündüz çalıştıkları için bizler mağdur durumdayız dediler.Biran önce bu çalışmaları hızlandırıp bitirilmesi için yetkililerden yardım istediler.

Ahmet Karhan, "Caddede yapılan çalışmadan esnafımız rahatsız. Esnaf, çalışmanın son bahar ayına denk getirildiğini belirtiyor. Yapılan çalışmadan dolayı işyerinde bulunan malzemeler sürekli olarak toz içinde kalıyor maalesef. Dövizdeki artış nedeni ile baya mağdurdurlar, bunun üzerine bu çalışmanın yapılması baya sıkıntı oluyor. Esnafımız çalışmanın akşam yapılması gerektiğini belirtiyor. İyi bir kadro ile geceden işler yapılması gündüz rahat bir şekilde işyerlerimizi açılması yönünde talebi var esnafın. Yetkililerde bu durumu dikkate almalılar." dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.