26 Şubat 2018 Pazartesi 09:27
HÜDA PAR Ağrı İl Başkan Şaban Gökhan'ın Acı Günü

Gökhan ailesinin acı günü 

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı üyesi ve İl Başkanı Şaban Gökhan'ın ağabeyi Ayhan Gökhan vefat etti.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı üyesi ve İl Başkanı Şaban Gökhan'ın ağabeyi yaklaşık 2 yıldır kansere karşı vermiş olduğu mücadeleye yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. 

Ağrı halkının değer verdiği esnaflardan olan Ayhan Gökhan, 2 yıldır yakalandığı kanserle mücadele veriyordu. 

İstanbul da gördüğü tedavinin sonuç vermemesi üzerine aylardır Ağrı'da tedavisine devam ediliyordu. Gökhan, bugün ruhunu 20.30 sıralarında rahmana teslim etti. 
Ağrı Devlet Hastanesi Morguna getirilen Gökhan'ın vefatını duyan sevenleri ve yakınları Ağrı Devlet Hastanesine akın ettiler.
Yarın sabah yapılacak cenaze işlemlerinin ardından Fatih Mahallesi mezarlığına defnedilecek olan Ayhan Gökhan'ın taziyesi Mikail Aydemir taziye evinde kabul edilecek.
Mütevazi kişiliği ile tanınan Ayhan Gökhan, çevresi tarafından çok sevilen değer verilen bir insandı. İslami yaşantı ve mücadele noktasında fedakar olarak bilinen Gökhan, hastalığı ağırlaşmadan önceye kadar İslami yaşantı için gayret verdi. 

Ağrı'da Haber ailesi olarak merhuma Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve sevenlerine sabırları diliyoruz...

Son Güncelleme: 26.02.2018 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.