10 Ocak 2021 Pazar 23:51
HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan'dan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ise gazetecilik, adalet ve dürüstlük isteyen bir meslek olduğu vurgusunda bulundu.

Gökhan, "Teknolojinin ve iletişim araçlarının geliştiği ve dünyanın bir küçük köy haline geldiği çağımızda, gazetecilik önemli bir güç haline gelmiştir. Dördüncü güç olarak bilinen gazetecilik, toplumu yönlendirme ve toplumda algı oluşturma bakımında belki en büyük güç haline gelmiştir. Çok zor ve o kadar da önemli olan bu mesleği icra eden gazeteciler, büyük bir sorumluluğun altındadırlar. Bu zorluklar ve sorumluluklar altında görevlerini yapan gazetecilerin haklarının iyileştirme konusunda yeterli bir çalışmanın yapılmadığı kanısındayız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.