18 Haziran 2018 Pazartesi 14:18
HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adaylarından köy ziyareti

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları, Hamur ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, destek talebinde bulundular.

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan, Doğan Özmen, beraberlerindeki heyetleHamur ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimler için destek talebinde bulundular.

Ziyaretten memnun oldukları gözlenen köy sakinleri, her partileri denediklerini bu defada HÜDA PAR'a oy vermek istediklerini söylediler.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Şaban Gökhan, halkın HÜDA PAR'ı bağrına bastığını, bu durumunda kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

"Halkımız HÜDA PAR'ıbağrına basmış"

Gökhan, "Milletvekili adayları ve il yönetimi olarak, bugün Hamur ilçemize bağlı köyleri, Aladağ bölgesi olarak adlandırılan kısmı gezdik, ziyaret ettik. Köylülerimizle bayramlaşma programı gerçekleştirdik. Elhamdülillah ziyaretlerimiz bereketli, verimli geçti. Hamdolsun, halkımız HÜDA PAR'ı tanıyor, bağrına basmış. Halkın teveccühü, hoşgörüsü bizi çok memnun ediyor ve umutlarımızı daha da artırıyor.” dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Gökhan, “Bu noktada bizler çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Bu halk bizi çok iyi biliyor ve tanıyor. Elimize bir yetki geçtiğinde en ufak yanlışımızda halk bizi bulur ve yanlışın hesabını sorar. Çünkü bu memlekette oturuyoruz, halkımızla hep iç içeyiz. Allah çalışmalarımızı bereketli kılsın." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.06.2018 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çagdaş 2018-06-19 11:53:28

%10 barajını asla geçemeyen bir parti bu bölgelerde bu kadar kendini yorması akıllara başka bir soru getiriyor .. acaba neden ???