18 Haziran 2018 Pazartesi 10:53
HÜDA PAR Ağrı ve Doğubayazıt Teşkilatları Bayramlaşma Programı Gerçekleştirdi!

HÜDA PAR Ağrı il teşkilatı ve Doğubayazıt ilçe teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenledi. Programa, Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan, Doğan Özmen ve vatandaşlar katıldı. Programda bir konuşma yapan milletvekili adayı Şaban Gökhan, mübarek bir iklimden geçtiklerini ve bunun üzerine bolca tefekkür edilmesi gerektiğini söyledi. Gökhan, “Kardeşler bu cuma günü 2 bayramı bir arada idrak ettik. Hem mübarek cuma günü ve hemde Ramazan Bayramı olma hasebiyle, 2 bayramı bir arada idrak ettik. Mübarek bir iklimden geçtiğimiz süreçte bunları fırsat olarak değerlendirmemiz gerekir ve bunu hayatın bir bütününe yaymamız lazım.” dedi.

Ölümün sıkça hatırlanması gerektiğini söyleyen Gökhan, “Ölüm bir nasihattir. Sıkça ölümü anmamız lazım. Karşılaşacağımız ölümden ders alan, hesap yapan müminler, Allah’ın izni ile hata yapmazlar. Nihayetinde geçmişte içimizde olup da bugün aramızda olmayan kardeşlerimiz var. Sevdiğimiz bazı insanlar hayatlarını kaybedip aramızdan göçtüler. Bunu düşünelim. Dünya bizi aldatmasın.” diye konuştu. “Bizim birinci hedefimiz, Allah'a, davasına, dinine hizmettir” diyen Gökhan, son olarak şunları söyledi:“Kardeşler olarak birbirimizi uyarmamız, birbirimizin hamisi olmamız lazım. Birçok fedakarlık bizi bekliyor. Unutmayın ki, fedakârlarının hesabını tutanlar kahraman olamazlar.

Bu vesile ile bayramınızı tebrik ediyor, Allah'ın bu bayramı hayırlara vesile kılmasını temenni ediyorum.” HÜDA PAR Doğubayazıt ilçe teşkilatının Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programına vatandaşlar ilgi gösterdi. Doğubayazıt Mehmet Beyazıt Camii (Merkez Camii) avlusunda ikindi namazına müteakip gerçekleşen bayramlaşma programına, HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Cemal Arvas, parti üye ve gönüllüleri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Cemal Arvas, bayramların kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmesi bakımından önemli olduğunu söyledi. Tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Arvas, Müslümanların, İslam coğrafyasındaki sıkıntılardan dolayı Ramazanda, bayramı da buruk bir şekilde geçirdiklerini ifade etti. Bayramların İslam âlemi içerisindeki olumsuzlukları gidermeye vesile olması temennisinde bulunan Arvas, "Muhterem Müslümanlar, hepinizden Allah razı olsun. Allah-u Teâlâ Ramazan boyunca tuttuğunuz oruçları kıldığınız nafile namazları, yaptığınız hayırları kabul etsin. Bu Ramazan Bayramı ümmete hayırlı kapılar açar inşallah. Ümmetin vahdeti ve kanayan yaralarımızın durması için vesile olur inşallah. Tekrar bütün ümmetin şehirlerimizin, beldelerimizin, köylerimizin bayramı mübarek olsun, kardeşliğe barışa mutluluğa huzura vesile olur inşallah dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2018 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.