22 Haziran 2018 Cuma 14:10
HÜDA PAR, seçim çalışmaları devam ediyor

"Halkın oyunu çantada keklik görüyorlar"

HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Özmen, halkın oylarıyla sefa sürenlerin oylarını çantada keklik olarak gördüklerini söyledi.

Seçim çalışmasına devam HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı, bu kapsamda Ağrı merkez, ilçeler ve bağlı köylerde kapı kapı dolaşarak, HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz'un kaleme aldığı mektubu, amaçlarını anlatan el broşürlerini halka dağıtarak, gerçekleşecek seçimlerde destek talebinde bulundu.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Doğan Özmen, yanlışta ısrar edenlere ‘dur’ denme vaktinin geldiğini söyledi.

Kimsenin alternatifsiz olmadığını ifade eden Özmen, halkın oylarıyla sefa sürenlerin oylarını çantada keklik olarak gördüklerini belirtti.

Özmen, "Biz muhabbet tellallarıyız. Biz aşk, sevda, dava ehliyiz. Bu sevdadır bize haziran sıcağında sarp dağları aştıran, bu aşktır bizi uykusuz bırakan, bu davadır bizi bir araya getiren."dedi.

"Halkın oyunu çantada keklik görüyorlar"

Yanlışta ısrar edenlere ‘dur’ denilme vaktinin geldiğini dile getirenÖzmen, "Biz çaresiz, sahipsiz olmadığımız gibi, oylarımızla sefa sürenler de alternatifsiz değil. Halkı her durumda kendi tabanı gören, halkın oylarını çantada keklik görenlere, ‘ben kimleri aday gösterirsem halk destekler’ diyenlere kimi zaman sarı kart göstermiş olabilirsiniz. Ama yanlışta ısrar edenlere kırmızı kart göstermenin zamanı gelmiştir artık." ifadelerini kullandı.

"Allah'ın izniyle çok güzel bir noktadayız"

Mevcut siyasetin insanlara bıkkınlık verdiğini vurgulayan Özmen, sözlerine şöyle devam etti:

"İnşallah bu sefer farklı olur. Siyasetin havası, rengi, üslubu değişecek. Bugüne kadar milletimizin şikâyet ettiği bu üslup, o hava yerini daha güzel, renkli, doğru bir tarza bırakacak. Öyle umut ediyorum. Bu beklenti yüksek. İnşallah bu beklenti fiiliyata dökülür. Hem Ağrı hem de bütün olarak memleket ve insanlarımız kazanır.Bu önümüzdeki 24 Haziran Pazar günü meyvelerini, semereyi toplama günüdür.

O semerenin kaybolmaması adına kadın erkek, genç ve saçı sakalı ağarmış ağabeylerimden istirhamım var. Bu havaya bakıp bu iş tamam deyip gevşemeyin. Allah'ın izniyle çok güzel bir noktadayız. Önceki seçimlere göre farklı bir hava var."

Son Güncelleme: 23.06.2018 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.