29 Aralık 2017 Cuma 22:27
HÜDAPAR Ağrı İl Teşkilatı Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Ağrı il Başkanlığı Belediye İş Merkezinde bulunan esnafı ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Belediye iş merkezinin sahipsiz ve ilgisizliğinden şikâyetçi olan esnaf, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı HÜDAPAR heyetine teşekkür etti ve memnuniyetlerini dile getirdi.

İş merkezinin sorunları hakkında bilgi veren esnaflar, iş merkezinin isminin Belediye İş Merkezi olduğunu, ancak belediyenin iş merkezi için hiçbir hizmette bulunmadığını ve sahipsiz bıraktığını söyleyerek sitem ettiler.

İş merkezinin bakımsızlığından dolayı tercih edilmediğini ve bundan dolayı son katlarının boş olduğunu söyleyen Mustafa Çelik, alt katta bulunan esnafın ise tüm binanın yakıt ve temizlik giderlerini karşıladığını ve bundan dolayı mağdur olduklarını söyledi.

Belediye iş merkezine kimin girip çıktığının belli olmadığını söyleyen Mücahit Bala,  iş merkezinde güvenlik sorunu olduğunu söyleyerek, “Binada güvenlik yok. Üst katlar boş olduğu için yukarısı çöplük alanına dönmüş. Şehrin göbeğinde 350 esnaflık bir iş merkezinde yönetim yok, güvenlik yok, çatılar damlıyor, üst katların camları kırık, içeriye soğuk giriyor. Buna bir çözüm bulunmalı.” diye konuştu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan HÜDAPAR Merkez İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz, esnaflara yönelik yaptıkları ziyaretlerin devam edeceğini, yapılan ziyaretlerden dolayı esnafın büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Belediye iş merkezi esnafının önemli sıkıntılarının olduğunu ve bu sıkıntıları ziyaretler sonrası, muhataplarıyla konuşmak üzere raporlar haline getireceklerini belirten Yılmaz, "HÜDA PAR olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bizler diğer siyasi partiler gibi sadece seçimden seçime halkımızın sıkıntılarını dinleyen bir parti değiliz. Hemen hemen her hafta elimizden geldiğince halkımızla beraber olmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında bu haftada Belediye İş Merkezi esnafımızı ziyaret ettik. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip rapor haline getiriyor ve bunu ilgili yerlerle paylaşıyoruz. Halkımızın yanındayız. Her zaman halkımızın sıkıntılarını dinleyecek ve onların sesi olacağız." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 31.12.2017 07:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.