19 Temmuz 2021 Pazartesi 14:48
Hürriyet Mahallesi’nde Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

Ağrı’ya modern ve çağdaş bir kimlik kazandırmak için Ağrı genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ağrı’ya kurulan asfalt plenti sayesinde kent genelinde, Başkan Sayan’ın “Ağrı’da asfaltsız yol kalmayacaktır” sloganıyla ilk asfalt dökme işlemi Hürriyet Mahallesinde başlandı. Çalışma sezonu boyunca hem mahallelerde hem de kent merkezinde bulunan yolların asfaltlanmış bir şekilde olacağı yönünde çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Asfaltlama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Mahallelerimizde peyder pey devam eden asfalt işlemleri daha önce asfalt plenti kaynaklı sıkıntılardan dolayı istediğimiz gibi ilerlemedi. Ancak kısa süre içinde açılışını yaptığımız ve Ağrı ilimize kazandırdığımız saatte 340 ton sıcak asfalt üretme kapasitesine sahip olan asfalt plentimiz sayesinde, ‘Ağrı’da asfaltsız yol kalmayacaktır’ sloganıyla çalışma sezonu boyunca hem mahallelerde hem de kent merkezindeki yolların asfaltlanmış bir şekilde ve planladığımız gibi asfaltlama işlemlerini tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun yanında kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızda, ekiplerimiz tarafından aralıksız bir şekilde devam etmektedir. "dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2021 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.