07 Mayıs 2019 Salı 21:58
İbrahim Çeçen Üniversitesi Bahar Etkinlikleri Sona Erdi!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu sene ilk kez öğrenci kulüplerinin Bahar Şenliklerine yönelik faaliyetlerine destek sağlanırken, üniversite stadyumunda gerçekleşen uçurtma şenliği, çeşitli yarışmalar ve kampüste düzenlenen bisiklet turu yoğun katılımlarla gerçekleşti. AİÇÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen müzikal, tiyatro ve konserler de Bahar Şenliklerine renk kattı.

Eğlenceli görüntülere sahne olan şenlikler kapsamında organize edilen;futbol, voleybol, basketbol, futsal, masa tenisi ve satranç turnuvalarında idari ve akademik personel ile öğrenciler sporun birleştirici ruhuna uygun olarak mücadele etti ve dereceye girenler takım halinde ve bireysel olarak ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.