21 Eylül 2017 Perşembe 13:37
İbrahim Çeçen Üniversitesi Formasyon Ek Kontenjanları Açıklandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversiteden AİÇÜ yapılan yazılı açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak olan sertifika programı için, 160 kişilik ek kontenjan ayrıldığı belirtildi.

Tahsis edilen kontenjanların yüzde 50'ye tekabül eden 80 kontenjanın Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesindeki öğrencilere ayrıldığı ifade edilen açıklamada şunlara yer verildi:

"Yüzde 50'ye tekabül eden 80 kontenjan ise formasyon programı açılmayan diğer üniversitelerin son sınıf öğrencileri ile mezun öğrencilerine tahsis edilmiştir. Boş kontenjanlara başvuru için 21-24 Eylül tarihlerinde ön kayıt yapılması gerekiyor. Sonuçlar 25 Eylül’de açıklanacak ve 25-26 Eylül'de de kesin kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir."

Açıklamada, gerekli belge ve şartların üniversitenin internet sayfasında yer alan duyurular kısmında ayrıntılı olarak yer aldığı kaydedildi.

ibrahim-cecen-universitesi-formasyon-ek-kontenjanlari-aciklandi.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 08:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.