24 Temmuz 2018 Salı 17:25
İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Görev yapan İŞKUR Personellerine Eğitim Verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle hazırlanan proje kapsamında üniversitede görev yapan 25 İŞKUR personeline Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından arşiv destek elemanı kursu veriliyor. 23 Mayıs tarihinde başlayıp, 23 Eylül tarihine kadar devam edecek eğitimlerde personele 80 gün / 640 saat kurs verilecek.

Eğitimler kapsamında Üniversitenin organizasyon yapısı ve fonksiyonlarına uygun olarak her birimin meta veri ve form yapıları dikkate alınarak, dijital dönüşüm işlemleri gerçekleştirildi. Üniversitenin kurumsal hafızasını oluşturan her türlü bilgi ve belgenin depolanıp ve yönetilmesi amaçlanarak geliştirilen projede ilk etapta verilen teorik eğitimlerin pratikte kullanılması sağlanmışve kuruma ait 60.000 adet evrak dijitalleştirilerek hızlı ve güvenilir bir şekilde erişime açıldı.

Son Güncelleme: 24.07.2018 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.