17 Ekim 2017 Salı 21:01
İbrahim Çeçen ve Ailesi Ağrı'da

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine ismini veren hayırsever işadamı Sayın İbrahim ÇEÇEN ailesiyle birlikte ismini verdiği Üniversiteyi ziyaret etti.

2 günlük Ağrı programları çerçevesinde Üniversiteye misafir olan ÇEÇEN Ailesi ve Sağlık Eski Bakanı Doç. Dr. Yaşar ERYIMAZ Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u makamında ziyaret etmelerinin ardından ÜniversiteKampüsünü gezdi. Sayın İbrahim ÇEÇEN ve Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT birlikte Vali Sayın Süleyman ELBAN’ı ve İbrahim Çeçen İlkokulunu ziyaret etti.

İki günlük programları kapsamında Üniversiteye misafir olan IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim ÇEÇEN ile kıymetli eşi Sayın Nezehat ÇEÇEN, IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Günseli ÇEÇEN, IC Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslı ÇEÇEN, IC Vakfı Müdürü Doç. Dr. Meral DİNÇER, Sağlık Eski Bakanı Doç. Dr. Yaşar ERYILMAZ Rektör Prof. Dr. AbdulhalikKARABULUT’u ziyaret etti. Rektörlük Binası önünde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Sayın İbrahim Çeçen ve Aileleri burada öğrenciler ile sohbet etti. IC Vakfı bursiyerleri ve yabancı uyruklu öğrencilerle yakından ilgilenen Sayın İbrahim ÇEÇEN, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rektörlükte gerçekleşen ziyaretin ardından Çeçen Ailesi ile Sağlık Eski Bakanı Doç. Dr. Yaşar ERYILMAZ ve Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas AYDINRektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile birlikte Merkez Kampüsde bulunan Eğitim Fakültesini ve kısa zaman sonra hizmete girecek olan IC Vakfı Binasını gezdi. Müzik bölümü öğrencilerinin dinletisiyle Eğitim Fakültesinde karşılanan Çeçen Ailesi, Resim ve Heykel atölyelerini gezdi. Burada Sayın İbrahim ÇEÇEN’e resim bölümü öğrencilerinin çizmiş olduğu portreleri hediye edildi.

Sayın İbrahim Çeçen 2 günlük programları kapsamında yarın Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULU ile birlikte üniversite öğrencileri ile bir araya gelecek.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet pehlivan 2019-02-11 17:38:00

İbrahim beyfendinin dikkatine abi ben sizi çok iyi tanıyorum Ağrı’dan sizin akrabalarınız tavsiyesi üzerine mektup göndermiştim bilmem size ulaştımımı çünkü ulaşmışsa duyarsız kalmayacağınızı çok iyi biliyorum bir zahmet asistanınıza bir sorun sizden hala umudumu kaybetmedim sizden bir haber bekliyorum ellerinizden öper sayğılarımla sunarım efendim