05 Aralık 2018 Çarşamba 11:13
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağrı’da

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, incelemeler yapmak ve açılış törenine katılmak için Ağrı’daydı. Çeşitli açılışlar ve temel atama töreni için katılım yüksekti.

İçişleri Bakanı Soylu, Ağrı’da açıklama yaptı. 

Süleyman Soylu’ya Çocuklar ile Karşılama

Ağrı’ya gelen İçişleri baklanı Süleyman Soylu Ağrı’da çocukların da olduğu bir topluluk tarafından karşılandı. Havaalanına yakın olan mevkide Ağrı Jeotermal Tesisleri’ni inceledi. Gelmesinin ardından kontrollerini yapmak için tesislere götürüldü. Sonrasında orada hem çalışmaları hem de yapım aşaması tamamlanmış olan alanların kontrolünü yaptı.

Ağrı Millet Bahçesi’ne Ziyaret;

Açılışı tamamlanmış olan Ağrı Millet Bahçesi de İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu tarafından ziyaret edildi. Tamamlanmış olan Ağrı Millet Bahçesi, Ağrı için son derece büyük bir proje. Hedeflenen Ağrı’daki ailelerin refah bir ortamda dolaşması, güzel zaman geçirmesi. Bahçenin bunun için oluşturulmuş olduğu söylenebilir.

Gerçekleşen ziyaret ile birlikte Ağrı projelerinin kontrolü Süleyman Soylu tarafından direkt olarak alanında yapıldı diyebiliriz. Gerçekleşen jeotermal tesisi ve millet bahçesi projeleri ile kontrollerin tamamlanmasının ardından, Soylu açılış alanına gitti.

Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni

Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni için Ağrı Dörtyol battı çıktısı üzerine tören oluşturdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu alana geldi. Halkın yapılan başarılı çalışmalar için teşekkürlerini aldı. Pek çok kişi sunulan hizmetten memnuniyetini bildirdi.

Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini bildirdi.

Yaptığı konuşma karşısında Ağrı halkının mutlu olduğunu söyleyebiliriz. Ağrı’ya gelmesinde birkaç hayırlı işin sebep olduğunu bildirdi. Bunun dışında Süleyman Soylu;

‘Bizi ayrı görmek isteyenlere inat bir aradayız’ cümlelerini kurdu.

Ağrı’ yapılan temel atma törenindeki açılışı ile pek çok konu hakkında bilgi verme şansı da elde etti. Ağrı halkı ile kucaklaşarak, sunulan hizmetin artarak devam edeceği yönünde konuştu. Halkın memnun kaldığı bir yönetim olduğundan, pek çok kişinin memnuniyet dileklerini kabul etti. Açılış sonrasında da birkaç kontrol yaparak, Ağrı halkının sorularını yanıtladı. Süleyman Soylu Ağrı’da yaptığı konuşma ile halkın sevgisini ve beğenisini aldı.

Son Güncelleme: 05.12.2018 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.