16 Mayıs 2017 Salı 20:32
IĞDIR ve A.İ.Ç.Ü Rektörleri Biraraya Geldi!

Kardeş iki Üniversitenin ikili ilişkilerinin geliştirilmesi ve işbirliğinin artırılması yolunda karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan görüşmede, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Iğdır Üniversitesinin Bölge için ortaklaşa hayata geçirebileceği projeler konuşuldu.

İki komşu kentin, iki kardeş Üniversitesinin bulundukları bölge için faydalı olabilecek projelerde güçlerini birleştirerek ortak kararlar alıp, ortak adımlar atmasının çok kıymetli olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. KARABULUT, bu iki genç üniversitenin dinamizmleriyle bilimsel, sosyal ve kültürel açıdan Ağrı ile Iğdır illeriyle birlikte bölgemiz ve ülkemiz için katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirebileceğine inandığını söyledi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA’nın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. KARABULUT, Prof. Dr. ALMA’ya ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

igdir-ve-a.i.c.u-rektorleri-biraraya-geldi!.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.