21 Mayıs 2014 Çarşamba 15:23
İHA Heyetinden Vali Tekinarslan'a Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah D. Uzun ve İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan'ı makamında ziyaret ettiler.

Vali Tekinarslan’a yapılan ziyarette konuşan Lütfullah Uzun, İHA’nın 21 yıl önce kurulduğunu ve hızlı bir şekilde gelişme göstererek günümüze geldiğini ve aylık ortalama 40 bin haber ürettiğini kaydetti. İHA’nın 21 yıllık yayın hayatında objektif ve tarafsız haber ürettiğini ifade eden Uzun, "Ajansımız haberleri denge kuralları çerçevesinde yazar. Olaylar karşısında kimseyi zan altında bırakmayarak, karşı tarafın görüşünü habere katarak öyle yazar. Haber; yorumsuz, tarafsız ve objektif bir şekilde yazılır" şeklinde konuştu.

Gelişen teknoloji aletleriyle haberlerin anlık yayınlandığını belirten Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, "Yazılan haberler objektif olmalı. Okurlar haber aldığı kaynağa güvenmeli. Bir haberi okuduğunda bu doğru diyebilmeli" dedi.

Ziyarette, İHA Ağrı İl Temsilcisi Ahmet Genç de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 21.05.2014 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.