17 Kasım 2019 Pazar 17:05
IHO EBRAR Ağrı'daki Yetimlerin Yüzünü Güldürdü

IHO EBRAR, Ağrı'daki yetimleri Sevindirdi

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Ağrı'da yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Türkiye'de yaptığı kış yardımları kapsamında Ağrı'da kışlık mont ve bot dağıtımında bulundu.

IHO-EBRAR'ınAğrı merkezde dağıttığı mont ve ayakkabı hakkında değerlendirmelerde bulunan Ağrı Temsilcisi Mehmet Dağhan, uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR'ın katkısıyla Ağrı'da 40 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin yaptıkları faaliyetle mutlu olduklarını bu mutluluğunda kendileri için tarifi olmadığını belirtti.

Mehmet Dağhan, "Uluslar arası yardım kuruluşu IHO EBRAR'ınyardım çalışmaları kapsamında Ağrı'da yetim çocuklara yönelik kışlık bot ve mont yardımında bulunduk. Allah kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul etsin inşallah. Bu tür yardımlarımız daha sonraki dönemlerde de devam edecektir.

Daha önce tespit ettiğimiz yetim olan 40 aileyi davet ettik. Çocukların yaşadığı mutluluk bizlere yetti. Onlarla birlikte bizlerde sevindik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım 2019-11-19 08:58:13

Yani Hayr İşlemişsiniz Bu Çocukları Teşhir etmekle hayir olmaz olsa olsa ancak Ahmaklık olur çünkü çocukların görürüyla oynamak hayrt olmaz bizim dinimiz böyle Reklam yaparak yapılan hayrin hayir olmadığını belirtil

Avatar
cemheri 2019-11-19 09:07:06

biraz daha reklama ihtiyacıniz var