11 Ocak 2021 Pazartesi 22:16
IHO-EBRAR Ağrı’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Kömür Yardımı

IHO-EBRAR Ağrı’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Kömür Yardımı

Her aileye 15'er torba kömür dağıttıklarını söyleyen IHO-EBRAR Ağrı gönüllüsü Mehmet Dağhan, pandeminin getirdiği ağır şartların aileleri daha da zorladığını, bu konuda hayırseverlerin imkanları dahilinde bu tür hayır çalışmalarında bulunmalarının çok güzel sonuçlar doğuracağını kaydetti.

Dağhan, "IHO-EBRAR kış mevsiminin çetin geçtiği illerde yardım faaliyeti sürdürmektedir. Bu kapsamda Ağrı'da da yardım çalışmaları devam ediyor. Yardım çalışmamız kapsamında her ailemize 15'er torba kömür yardımında bulunduk. Bu yardım çalışmalarımız devam edecektir. Pandemi süreci nedeniyle mağdur aile sayımızda artış oldu. Biz de çok hassas olmaya gayret gösteriyoruz, bundan dolayı bugün çalışmalarımız kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştık." dedi.

Dağhan, "Varlıklı, ihtiyaçlarını karşılayabilen aileler herkesi kendileri gibi bilmemeli, imkanları ölçüsünde ihtiyaç sahipleri için yürütülen bu hayır çalışmalarına katkı sunmalılar. Evimiz sıcak olabilir, karnımız tok olabilir ama mahallelere inmeleri, ihtiyaç sahibi aileleri görmeleri lazım. Bu insanların durumlarını, ihtiyaçlarını görüp hareket etmeliler. Bu ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hayırsever halkımızdan destek ve yardım çalışmalarına katkı sunmalarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan 2021-01-12 14:42:25

mehmet bey adıyamanlımısınız?