06 Ekim 2017 Cuma 19:40
İ.İ.C. Erzurum Kültür Ateşesi Hasan Didban'dan Rektör Abdulhalik Karabulut'a Ziyaret

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Kültür Ataşesi Hassan DİDBAN ve Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nimet YILDIRIM, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesinin önümüzdeki dönemlerde İran’da bulunan üniversitelerleikili ilişkilerin kurulmasına yönelikkonular ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren RektörProf. Dr. KARABULUT;Türkiye ve İran arasında büyük öneme sahip Gürbulak Sınır Kapısının Ağrı ilimizin Doğubayazıt ilçesinde yer aldığını hatırlatarak, aynı coğrafyayı paylaşan, ortak birçok kültüre ve değere sahip bu iki ülkenin üniversitelerarası işbirliğinin önemli kazanımlar getireceğine inandığını söyledi

Son Güncelleme: 18.01.2018 08:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.