16 Mayıs 2014 Cuma 13:09
İl Emniyet Müdürüne Veda Kahvaltısı

Son Emniyet Müdürleri kararnamesiyle merkez Emniyet Müdürlüğüne atanan Ağrı İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, 2 yıl boyunca birlikte görev yaptıkları Eleşkirt Emniyet Amirliği personeli ile beraber özel bir restoranda veda kahvaltısı yaptı.

 

Merkez Emniyet Müdürlüğüne atanan Bayram Coşkun, veda kahvaltısında yaptığı açıklamada; "Hizmet ettiğim 2 yıl içerisinde sevgisini desteğini samimiyetini esirgemeyen Ağrı ve Eleşkirt halkına en samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Tüm Ağrı halkıyla gönül rahatlığıyla ilişki kurmanın mutluluğu ve huzuru içerisinde buradan ayrılıyorum.Tüm kurumlarla sürekli iletişim halinde oldum kimseyi incitmemiş olmanın gönül rahatlığı ve huzurunu yaşıyorum.Bu vesile ile tüm Ağrı halkına huzur ve esenlik içerisinde bir ömür geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

Daha sonra bir konuşma yapan Eleşkirt Emniyet Amiri Fuat Erdem ise, İl Emniyet Müdürümüz Bayram Coşkun'la 2 yıl birlikte çalıştık. Kendisi 1. sınıf bir emniyet müdürüdür. Tecrübelerinden çok faydalandık. Tüm personelimle beraber kahvaltıda kendisini ağırlamaktan şeref duydum. Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

 

Eleşkirt ilçe esnaflarından Nazım Balıkçı, "İl Emniyet Müdürü Bayram beyin halkla olan ilişkilerini takdirle karşılıyorduk. Görev süresi boyunca ilin asayiş sorunlarında fark edilir iyileşmeler vardı. Gidişine üzüldüm. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.





Son Güncelleme: 16.05.2014 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.